La Quinta High School

            Spring Recess April 1st - April 5th        
Bell Schedules » Double Assembly Schedule

Double Assembly Schedule

Double Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:00 AM 7:55 AM 55 min
Period 1 8:00 AM 8:50 AM 50 min
Period 2 8:55 AM 9:45 AM 50 min
Break 9:45 AM 9:55 AM 10 min
Period 3 10:00 AM 10:50 AM 50 min
Period 4- Assembly #1 10:55 AM 11:39 AM 44 min
Period 4- Assembly #2 11:44 AM 12:28 PM 44 min
Lunch 12:28 PM 12:58 PM 30 min
Period 5 1:03 PM 1:53 PM 50 min
Period 6 1:58 PM 2:48 PM 50 min